LVI-suunnittelu

CADMATIC HVAC on tuotemalleihin pohjautuva suunnittelutyökalu, jolla myös mitoitat käytännössä toimivat verkostot. Tuotemallien käyttö varmistaa laitteiden mahtumisen tiloihin jo suunnitteluvaiheessa sekä niiden mitoitusteknisen sopivuuden. 

CADMATIC HVAC on tuotemalleihin pohjautuva suunnittelutyökalu, jolla piirustusten tuottamisen lisäksi mitoitat käytännössä toimivat verkostot. Kymmenien valmistajien todelliset tuotemallit sisältävät tiedot niin laitteiden kolmiulotteisesta grafiikasta, niiden fysiologisesta käyttäytymisestä (mitoitustiedot) kuin myös tuotteiden LVI-numerot. Tuotemallipohjainen suunnittelu varmistaa laitteiden mahtumisen tiloihin jo suunnitteluvaiheessa ja niiden mitoitusteknisen sopivuuden. 

IV

CADMATIC HVAC -ohjelmiston IV-mitoitus muodostaa verkostot ja valitsee kanavakoot automaattisesti. Voit mitoittaa joko yhden haaran tai vaikkapa kaikki projektin järjestelmät kerralla.

Käyttövesi

CADMATIC HVAC -ohjelmistolla tuotat tehokkaasti käyttövesisuunnitelmat tarvittavine automaatiosuunnitelmineen ja työpiirustuksineen. Käyttövesimitoitus tapahtuu automaattisesti ilman linjojen määrittämistä.

Lattialämmitys

CADMATIC HVAC -ohjelmistolla teet kätevästi lattialämmityksen mitoitukset ja tasapainotukset. Ohjelmisto ottaa huomioon kaikki tarvittavat lähtötiedot, kuten verkoston menoveden lämpötilan, huoneen sisälämpötilan, lattiamateriaalit, putkikoot ja asennustiheyden.

Viemärit

CADMATIC HVAC -ohjelmistolla piirrät helposti kaadolla kaiken tyyppisiä viemäreitä, kuten mm. jäte-, sadevesi-, salaoja-, pohja-, tuuletus- ja rasvaviemäreitä. Lisäksi ohjelmistolla onnistuu kätevästi myös sadevesiviemäreiden mitoitus.