Kiistatonta yhteensopivuutta

CADS Electricin yhteensopivuus on asiakaskunnassamme jo käsite. Aito yhteensopivuus mahdollistaa niin vanhojen CAD-kuva-arkistojen tehokkaan hyödyntämisen kuin myös sujuvan yhteistyön suunnittelun eri osapuolten kanssa.

CADS Electric lukee ja tuottaa DRW-, DWG-, DXF- ja PDF-tiedostoja sekä IFC-tietomalleja. Ohjelmistolla tuot ja viet kätevästi esim. projektikohtaisia tietoja, raportteja ja luetteloita Exceliin jatkokäsiteltäväksi ja takaisin CADS Electriciin.

CADS Electriciin voit tuoda ja muokata Rasta-ohjelmiston avulla esim. karttapohjia ja tehdä suunnitelmat tehokkaasti niiden pohjalta. CADS Rasta tukee yli 20 rasteriformaattia mm. TIFF, BMP ja JPEG.

Kaikki tarvittava tietomallipohjaiseen suunnitteluun

CADS Electric on kaikenkattava ratkaisu myös tietomallipohjaiseen suunnitteluun (BIM). Se sisältää IFC-tietomallien tuonti ja vientitoiminnot (Import/Export). Export-toimintojen osalta CADS Electricillä on kansainvälisesti sertifioitu IFC 2x3  v2 -standardi. IFC Import -toiminnallisuuden ansiosta voit ladata CADS Electriciin myös muiden suunnittelijoiden (arkkitehti, rakenne, LVI) IFC-tietomalleja.

Järjestelmäintegraatiolla osaksi koko tuotantoa

CADS Electric -tietokantojen avoin rajapinta mahdollistaa CADS Electric Pro -suunnittelujärjestelmän liittämisen osaksi yrityksen muita tietojärjestelmiä, kuten esim. tuotannonohjausjärjestelmiä. Tästä meillä on vuosikymmenten projektikokemus mm. suomalaisen valmistavan teollisuuden kanssa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä merkittävimpien PDM/PLM-toimittajien kanssa.

DIALux-linkki yhdistää valaistuslaskennan ja CADSin

CADS Electric Pro -ohjelmistossa olevan DIALux-linkin avulla siirrät CADS-kuvassa olevat tilatiedot DIALuxiin ja siellä tehdyn valaistussuunnitelman tulokset Isolux-käyrineen takaisin CADS Electriciin.

Eri kieliversiot helposti

CADS Electricillä tuotat tarvittaessa projektikohtaiset piirustukset ja luettelot useammalla kielellä. Automaattisten kielenkääntötoimintojen avulla tuotat helposti piirustuksista eri kieliversioita. Voit siirtää piirustuksien tekstit muokattavaksi Excel-taulukkoon, jossa ne voidaan kääntää halutulle kielelle ja tuoda käännettynä takaisin piirustuksiin.