Suomalaiselle suunnittelijalle

CADS Electric on ylivoimaisesti käytetyin suunnitteluohjelmisto sähkö- ja automaatiosuunnittelutoimistoissa. CADS Electric on tehty suomalaiselle suunnittelijalle suomalaiset käytännöt huomioiden. Ohjelmisto tukee täysin suomalaisen rakentamisen standardeja, määräyksiä ja käytäntöjä. Olemme enemmän kuin pelkkä ohjelmistotoimittaja. Uskomme pitkäaikaiseen yhteistyöhön, kumppanuuteen.

Suomalaisena ohjelmistotalona olemme tukenasi

Suomalaisena ohjelmistotalona jatkamme yhteistyötä kanssasi ohjelmistohankinnan jälkeenkin. Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit olla suoraan yhteydessä meihin, omalla äidinkielelläsi suomeksi. myCADS-portaalista saat tukea ohjelmiston käyttöön ja itsesi kehittymiseen CADS-osaajana.

Jatkuvaa kehitystä

Kehitämme ohjelmistoa jatkuvasti yhteistyössä suunnittelualan toimijoiden kanssa. Toimimme tiiviissä yhtestyössä alan oppilaitosten, yhdistysten sekä laite- ja materiaalitoimittajien kansssa. Itsenäisenä toimijana pystymme reagoimaan asiakaskunnan tarpeisiin nopeasti. Seuraamme aktiivisesti sähkö- ja automaatioalan kehitystä, jotta pystymme tarjoamaan sinulle aina ajankohtaisimman ja tehokkaimman tavan suunnitella.

Sinä vaikutat ohjelmiston kehittymiseen

Keskeinen vaikutin CADS Electricin kehitykseen on asiakkaiden palaute. Suomalaisena ammattilaisena ja CADS-käyttäjänä olet vaikuttamisen keskiössä.

Sekä suomalaisiin että kansainvälisiin tarpeisiin

Voit valita CADS Electricin joko suomen- tai englanninkielisenä. Dokumentoinnissa käytettävissäsi on useita kielivaihtoehtoja. Voit myös tehdä dokumenttien kielikäännökset valmiilla toiminnoilla, vaikka koko projektiin yhdellä toiminnolla. 
 

Miksi CADS?