Aidosti yhteensopiva

CADSin yhteensopivuus on asiakaskunnassamme jo käsite. Aito yhteensopivuus mahdollistaa niin vanhojen CAD-kuva-arkistojen tehokkaan hyödyntämisen kuin myös sujuvan yhteistyön suunnittelun eri osapuolten kanssa.

CADS Hepac lukee ja tuottaa DRW-, DWG-, DXF- ja PDF-tiedostoja sekä IFC-tietomalleja.

CADS Hepaciin voit tuoda ja muokata CADS Rasta -ohjelmiston avulla esim. karttapohjia ja tehdä suunnitelmat tehokkaasti niiden pohjalta. CADS Rasta tukee yli 20 rasteriformaattia mm. TIFF, BMP ja JPEG.

Kaikki tarvittava tietomallipohjaiseen suunnitteluun

CADS Hepac on kaikenkattava ratkaisu myös tietomallipohjaiseen suunnitteluun (BIM). Se sisältää IFC-tietomallien tuonti- ja vientitoiminnot (Import/Export). Export-toimintojen osalta CADS Hepacilla on kansainvälisesti sertifioitu IFC 2x3  v2 -standardi. IFC Import -toiminnallisuuden ansiosta voit ladata CADS Hepaciin myös muiden suunnittelijoiden (arkkitehti, rakenne, sähkö, LVI) IFC-tietomalleja.

Voit myös viedä CADS Hepacilla tuotetun suunnittelutiedon IFC:n avulla energialaskentaohjelmistoihin, kuten esim. Riuskaan ja IDA Iceen.

CADS-yhteensopivuutta parhaimmillaan

CADS Hepac on yhteensopiva myös muiden CADS-ohjelmistojen kanssa, mm. tilatoiminnallisuudet ja reikävaraukset siirtyvät sujuvasti ohjelmistosta toiseen. Voit halutessasi jatkaa esimerkiksi CADS Electricillä tehtyjä suunnitelmia CADS Hepacilla. Mikäli tarvitset järeämpää suunnittelujärjestelmää, voit myös korottaa Standard-tasoisen ohjelmistosi CADS Hepac Prohon ja jatkaa suunnittelua ilman katkoksia.

CADS on vahva tekijä suomalaisessa rakentamisessa

CADS-ohjelmistolla on lähes 6 000 asiakasyritystä Suomessa. CADS Hepac on laajasti käytössä suomalaisissa suunnittelutoimistoissa.  Myös taloteknisessä suunnittelussa olemme vahva tekijä. Rakennussähkösuunnittelussa CADS Electric -ohjelmistomme on selkeä markkinajohtaja (64 %, TNS Gallup 2016).