Arkkitehtisuunnittelu

Vähemmän viivan piirtoa, enemmän suunnittelua. Lupakuvista 3D-malleihin.

CADMATIC Building tarjoaa arkkitehtisuunnitteluun laajat työkalut, tehokkaasta lupakuvien tuottamisesta energialaskentaan sekä 3D- ja IFC-malleihin. CADMATIC Building sisältää ohjelmalliset toiminnallisuudet kaikkiin pieniinkiin yksityiskohtiin, mitä arkkitehtisuunnitelmien tuottamisessa tarvitset. Samalla kuitenkin säilytät vapauden tehdä asioita haluamallasi tavalla.

Tehokkuus tuo ajansäästöä.

Rakennusten pohjakuvat syntyvät tehokkaasti, julkisivut ja leikkaukset generoituvat pohjakuvasta, julkisivujen viimeistely hoituu tehokkailla toiminnoilla - työ etenee nopeasti vaihe vaiheelta. CADMATIC Building -ohjelmistolla tuotat myös asemapiirustukset, energiatodistukset, 3D- ja IFC-mallit.

Energialaskenta

CADMATIC Building -ohjelmistolla teet viralliset energiatodistukset ja -selvitykset. Ohjelmiston tilaelementti- ja energialaskentaominaisuudet tekevät CADMATIC Buildingistä markkinoiden tehokkaimman työkalun viranomaisten vaatimien energiaselvitysten luomiseen.

3D ja BIM

CADMATIC Building -ohjelmistolla tuotat myös 3D- ja tietomallit (BIM). CADMATIC Building -ohjelmistossa 3D-mallien tuottaminen ei ole itseisarvo, eikä se hidasta suunnittelua. 3D-mallit syntyvät automaattisesti 2D-suunnitelmista. Voit keskittyä tuttuun 2D-työskentelyyn tietäen, että ohjelmisto tuottaa tarvittaessa laadukkaat 3D-mallit.