Suunnitteluprosessi on ihmisten kanssa toimimista

Sweco1

Viime vuodet kiivaana jatkunut korjausrakentamisen kasvu on pitänyt Karves Suunnittelun työntekijät kiireisinä. Projekteja on tullut tasaiseen tahtiin, ja aikataulut ovat tiukkoja. Kovassa työtahdissa suunnittelutyökalun helppokäyttöisyys on sen keskeisin ominaisuus. ”Teemme kaiken LVI-suunnittelun CADS Hepac Prolla. Sähköpuolella käytössä on CADS Electric”, kertoo linjajohtaja Markus Hyttinen. ”CADS vastaa meidän tarpeisiimme täsmälleen.” Hyttinen muistuttaa, että erityisesti suunnitteluprosessissa on aina kysymys ihmisten kanssa toimimisesta, jota työkalujen on tuettava. ”Olen ilolla seurannut CADSin jatkuvaa kehittymistä. Kymdatalla ymmärretään toimialan muuttuvia tarpeita ja ohjelmistoa kehitetään niiden mukaisesti, esimerkiksi energialaskentaa ja mitoitusominaisuuksia”, Hyttinen arvioi.

Karves Suunnittelun kokonaisvaltaiseen suunnitteluprosessiin CADS tarjoaa jatkossakin vahvan tuen. ”Pidämme säännöllisesti yhteyttä ohjelmiston kehittäjiin ja meillä on hyvä käsitys siitä, mihin CADS menee. Lisää monipuolisuutta, lisää tietomallinnusta – kaikki tämä kertoo, että suunta on oikea”, Markus Hyttinen summaa.
 


Karves Suunnittelu on nykyään osana Sweco Asiantuntijapalveluita. Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka tarjoaa laadukkaita suunnittelu- ja konsultointipalveluita kaiken kokoisiin hankkeisiin. www.sweco.fi
 

Sweco Asiantuntijapalvelut, Markus Hyttinen
Markus Hyttinen
Linjajohtaja, Linjasaneeraussuunnittelu, Energiatehokkuus
Sweco Asiantuntijapalvelut Oy