Yhteistyö

Olemme aktiivinen toimija useissa eri teknisiin toimialoihin liittyvissä organisaatioissa. Haluamme osaltaan vaikuttaa kyseisten toimialojen kehittymiseen ja olla mukana varmistamassa, että suunnittelu on myös tulevaisuudessa tuottavaa ja tehokasta. Suunnittelun laadusta ei voi tinkiä.

 

STK ry
Sähköteknisen Kaupan Liitto ry (STK) on sähköteknisellä alalla toimivien tukkuliikkeiden, valmistajien ja maahantuojien toimialajärjestö. Liitto edistää jäsenyritysten ja alan toimitusketjun kilpailukykyä tuottamalla toimintaa tehostavia tietopalveluja sekä vaikuttamalla aktiivisesti sähköalan ja sen imagon kehitykseen.
Sähköteknisen Kaupan liitto ry (STK)
KIRA-Digi -projekti
Jäsenyritysten ja alan toimitusketjun kilpailukyvyn edistäminen
Lue lisää
BuildingSMART Finland
BuildingSMART Finland on suomalaisten kiinteistö- ja infra-alan omistajien ja palvelujen tuottajien muodostama yhteistyöfoorumi. Foorumissa ovat omistajien lisäksi mukana suunnittelijat, urakoitsijat, ohjelmistotalot, yliopistot ja korkeakoulut ja muut rakennusalan yritykset.
BuildingSMART Finland
CADMATIC-ohjelmistot
Tietomallintamisen edistäminen
Lue lisää
stul ry
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry on vuonna 1933 perustettu sähköisen talotekniikan asiantuntija, joka valvoo jäsenistönsä etuja vaikuttamalla ja tuottamalla sähköalaan liittyvää ajankohtaista ja päivittyvää tietoa.
STUL ry
CADMATIC Electrical
Sähköurakoinnin kehittäminen
Lue lisää
nss ry
NSS ry on Suomen sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen yhdistys, jonka toiminta-ajatuksena on kehittää hyvää sähkösuunnittelutapaa ja toimia sähköalan suunnittelijoiden ja suunnittelutoimistojen ammatillisena yhdyssiteenä.
NSS ry
CADMATIC Electrical
Sähkösuunnittelun edistäminen
Lue lisää
thth
THTH-yhdistyksen tavoitteena on teollisuuden hajautetun tiedonhallinnan edistäminen. Tämän kehitystyön tavoitteet liittyivät teknologiakehityksen murrokseen, jossa teollisuuden suunnittelun ja käytönaikainen tieto ja informaatio on siirtynyt lähes kokonaan sähköiseen muotoon.
THTH-yhdistys
CADMATIC-ohjelmistot
Hajautetun tiedonhallinnan edistäminen
Lue lisää
PSK Standardisointi
PSK Standardisointi on toiminut 45 vuotta jäsenistönsä teollisuuslähtöisten teknisten ja hankintoihin liittyvien asioiden kehitysyksikkönä. Lähes kaikki merkittävät teollisuuden piirissä toimivat yritykset kuuluvat PSK:n jäsenistöön. Tällä hetkellä 196 jäsenyrityksen yhteinen liikevaihto on noin 60 miljardia euroa.
PSK Standardisointi
CADMATIC-ohjelmistot
PSK-Standardit
Lue lisää