Om oss

CADS Planner AB är ett dotterbolag till Kymdata Oy, i Sverige har vi support och försäljning.

Kymdata utvecklade den första versionen av CADS för över 30 år sedan. Programmet har under hela tiden fått nya egenskaper och styrkor, och resan har varit lärorik. Vi eliminerar rutiner, minskar fel och frigör tid till själva ingenjörsjobbet. Vi kan med stolthet säga att vi tack vare ett omsorgsfullt efterforskningsarbete vet vad och hur man vill planera - och vi skapar unika förutsättningar för planeringen. Idag är vi en del av CADMATIC, en finsk, internationellt operativ expertorganisation med över 200 CAD-experten.

Vårt långsiktiga arbete syns såväl i de kundmängder vi uppnått som i planerarnas förtroende och nöjdhet, samt framför allt i de resultat våra kunder uppnår i sitt arbete.

Vi erbjuder en heltäckande programvaruhelhet för CAD-planering och dessutom tillhörande stödtjänster och hjälp med att skräddarsy produkten.

Vår långa erfarenhet av CAD-planeringsbehov har gjort oss till experter på såväl programmen som användarna. Vi utvecklar kontinuerligt programvaran i samarbete med aktörer inom planeringsbranschen.