Referenser

 

 

Kristianstad Elkonsult CADS Electric
ABK ska tillsammans med NCC planera för att bygga kvarteret Stenskeppet, för elplanering står Kristianstad Elkonsult AB. Det handlar om fem fyravåningshus i nya bostadsområdet Hammar i Kristianstad. NCC har krav på att man jobbar med den senaste tekniken och man kommer bygga upp en BIM-modell av projektet.
CADS Electric
Husteknisk elplanering
Kristianstas Elkonsult AB
Läs mer
Granlund Oy, Matti Urjo
"Kymdata utvecklar intensivt sin mjukvara och är beredd att föra ärendet vidare – det är därför vi vill utveckla mjukvaran tillsammans med dem. Dialogen mellan mjukvaruutvecklaren och mjukvarudesignern är mycket gynnsam för båda parter."
Matti Urjo
Ledande specialist
Granlund Oy
Läs mer
Valmet, Jukka Alatalo
”Vi ville ha en effektiv affärsapplikation som kunde mycket enkelt anpassas till våra behov.”
Jukka Alatalo
Projektledare för elteknik
Valmet
Läs mer
Baltic Workboats
"Vi har använt CADS Electric programvara sedan flera år för att framställa monteringsritningar, centrallayout-ritningar, kretsscheman och automatiseringprojekt. Den största fördelen med CADS är att denna programvara omfattar alla nödvändiga områden inom elprojektering."
Marek Müürisepp
El- och automatiseringprojektör
Baltic Workboats AS
Läs mer
Tommi Piispa Kymdata Oy
Företaget Apex Automation som har specialiserat sig på automation och elprojektering, befann sig i en situation där det var inte längre möjligt att undvika användning av datamodellen. Vi hade ingen större erfarenhet av att arbeta med datamodellen. Därför ringde vi ett telefonsamtal till CADS Electric ledande expert Tommi Piispa. Nu har vi presenterat rutinerna för datamodellering till hela organisationen.
CADS Electric
Konsultationer
Apex Automation
Läs mer
Caverion Eero Kaldam
"Som elprojektör njuter jag av mitt arbete med specialprogramvara, eftersom allt möjliga specialfunktioner för elprojektering gör mitt arbete mycket trevligare och naturligtvis mer effektivt."
Eero Kaldam
IT-specialist och elprojektör
Caverion Eesti AS
Läs mer
Ritning: Metsä Fibre
Som en student på tekniska högskolan började Pentti Suoniemi sitt sommarjobb år 2016 hos Sweco i Tammerfors utan att ha någon aning om hur snabbt sakerna kan avancera. Nästa sommar avslutade han sin avhandling vid Sweco om planering av strömkretsar och nu, på försommaren 2018, är han CADS systemadministratör på sin arbetsplats och hjälper andra användare att planera enklare och mer effektivt..
Pentti Suoniemi
Designer
Sweco Oy
Läs mer