Referenser

 

 

tobias linden borås
"Vi har bytt ut två fristående program för funktioner som redan ingår i CADMATIC Electrical. CADMATIC Electricals 3D-modellering och lagerhantering fungerar så bra att inga andra program behövs."
Tobias Lindén
Specialist
BLK Borås Elkonsult AB
Läs mer
Tallinn domstol
Den nya domstolsbyggnaden i Tallinn, som började byggas i november 2016, är speciell eftersom det var det första byggprojektet där man vid byggnadens överlämnande även levererade en genomförandemodell för byggnadens förvaltning som motsvarar Riigi Kinnisvara AS informationskrav.
CADMATIC Electrical
Husteknisk elplanering
ITK Inseneribüroo OÜ
Läs mer
t1_mall of tallinn
I Ülemiste-området i Tallinn öppnades det nya underhållnings- och shoppingcentret T1 Mall of Tallinn. Elsystemen tillsammans med BIM-modell i Estlands största shoppingcenter med bruttoytan 130 000 m2, projekterades av CADMATIC Electrical-användaren Melior Projekt OÜ. Elsystemet skapades av ett projekteringsteam med fyra medlemmar och enligt Melior Projekts projektledare Dmitri Gridin så var tempot i projekteringen vansinnigt högt.
CADMATIC Electrical
Husteknisk elplanering
Melior Projekt OÜ
Läs mer
Elemental Skansten
Kontorskomplexet Elemental Skanste i Riga fick titeln bästa BREEAM-byggnad i hela Baltikum tack vare byggherren Kapitel grupps sakkunniga upprättande av projekteringsvillkor och aktiva deltagande i projekteringsprocessen. Förutom att följa BREEAM-standard så utgick man i projekteringsprocessen, vad gällde BIM-kraven, från Baltikums största byggbolag Merkos BIM-krav.
CADMATIC Electrical
Husteknisk elplanering
Melior Projekt OÜ ja SIA "A.Ābeles inženieru birojs”
Läs mer
Kristianstad Elkonsult CADS Electric
ABK ska tillsammans med NCC planera för att bygga kvarteret Stenskeppet, för elplanering står Kristianstad Elkonsult AB. Det handlar om fem fyravåningshus i nya bostadsområdet Hammar i Kristianstad. NCC har krav på att man jobbar med den senaste tekniken och man kommer bygga upp en BIM-modell av projektet.
CADMATIC Electrical
Husteknisk elplanering
Kristianstas Elkonsult AB
Läs mer
Granlund Oy, Matti Urjo
"Kymdata utvecklar intensivt sin mjukvara och är beredd att föra ärendet vidare – det är därför vi vill utveckla mjukvaran tillsammans med dem. Dialogen mellan mjukvaruutvecklaren och mjukvarudesignern är mycket gynnsam för båda parter."
Matti Urjo
Ledande specialist
Granlund Oy
Läs mer
Valmet, Jukka Alatalo
”Vi ville ha en effektiv affärsapplikation som kunde mycket enkelt anpassas till våra behov.”
Jukka Alatalo
Projektledare för elteknik
Valmet
Läs mer
Baltic Workboats
"Vi har använt CADMATIC Electrical programvara sedan flera år för att framställa monteringsritningar, centrallayout-ritningar, kretsscheman och automatiseringprojekt. Den största fördelen med CADMATIC Electrical är att denna programvara omfattar alla nödvändiga områden inom elprojektering."
Marek Müürisepp
El- och automatiseringprojektör
Baltic Workboats AS
Läs mer
Tommi Piispa Kymdata Oy
Företaget Apex Automation som har specialiserat sig på automation och elprojektering, befann sig i en situation där det var inte längre möjligt att undvika användning av datamodellen. Vi hade ingen större erfarenhet av att arbeta med datamodellen. Därför ringde vi ett telefonsamtal till CADMATIC Electrical ledande expert Tommi Piispa. Nu har vi presenterat rutinerna för datamodellering till hela organisationen.
CADMATIC Electrical
Konsultationer
Apex Automation
Läs mer
Caverion Eero Kaldam
"Som elprojektör njuter jag av mitt arbete med specialprogramvara, eftersom allt möjliga specialfunktioner för elprojektering gör mitt arbete mycket trevligare och naturligtvis mer effektivt."
Eero Kaldam
IT-specialist och elprojektör
Caverion Eesti AS
Läs mer
Ritning: Metsä Fibre
Som en student på tekniska högskolan började Pentti Suoniemi sitt sommarjobb år 2016 hos Sweco i Tammerfors utan att ha någon aning om hur snabbt sakerna kan avancera. Nästa sommar avslutade han sin avhandling vid Sweco om planering av strömkretsar och nu, på försommaren 2018, är han CADMATIC Electrical systemadministratör på sin arbetsplats och hjälper andra användare att planera enklare och mer effektivt..
Pentti Suoniemi
Designer
Sweco Oy
Läs mer