Kunder

tobias linden borås
"Vi har bytt ut två fristående program för funktioner som redan ingår i CADMATIC Electrical. CADMATIC Electricals 3D-modellering och lagerhantering fungerar så bra att inga andra program behövs."
Tobias Lindén
Specialist
BLK Borås Elkonsult AB
Läs mer
Granlund Oy, Matti Urjo
"Kymdata utvecklar intensivt sin mjukvara och är beredd att föra ärendet vidare – det är därför vi vill utveckla mjukvaran tillsammans med dem. Dialogen mellan mjukvaruutvecklaren och mjukvarudesignern är mycket gynnsam för båda parter."
Matti Urjo
Ledande specialist
Granlund Oy
Läs mer
Valmet, Jukka Alatalo
”Vi ville ha en effektiv affärsapplikation som kunde mycket enkelt anpassas till våra behov.”
Jukka Alatalo
Projektledare för elteknik
Valmet
Läs mer
Baltic Workboats
"Vi har använt CADMATIC Electrical programvara sedan flera år för att framställa monteringsritningar, centrallayout-ritningar, kretsscheman och automatiseringprojekt. Den största fördelen med CADMATIC Electrical är att denna programvara omfattar alla nödvändiga områden inom elprojektering."
Marek Müürisepp
El- och automatiseringprojektör
Baltic Workboats AS
Läs mer
Caverion Eero Kaldam
"Som elprojektör njuter jag av mitt arbete med specialprogramvara, eftersom allt möjliga specialfunktioner för elprojektering gör mitt arbete mycket trevligare och naturligtvis mer effektivt."
Eero Kaldam
IT-specialist och elprojektör
Caverion Eesti AS
Läs mer
Ritning: Metsä Fibre
Som en student på tekniska högskolan började Pentti Suoniemi sitt sommarjobb år 2016 hos Sweco i Tammerfors utan att ha någon aning om hur snabbt sakerna kan avancera. Nästa sommar avslutade han sin avhandling vid Sweco om planering av strömkretsar och nu, på försommaren 2018, är han CADMATIC Electrical systemadministratör på sin arbetsplats och hjälper andra användare att planera enklare och mer effektivt..
Pentti Suoniemi
Designer
Sweco Oy
Läs mer