Varför CADS?

Jyrki Metsola

CADS är en heltäckande programvaruhelhet och planeringssystem för el- och automationsbranschen. Det är ett verktyg som alltid är anpassat för användaren och som gör arbetet effektivt.

Vi förstår våra kunders planeringsmiljöer och vi har ett nära samarbete med de mest betydande aktörerna inom branschen.

Omsorgsfullt och tillsammans. Det är så vi går till väga.

Det är ett tryggt beslut att välja CADS. Vår långa erfarenhet av behoven hos krävande kunder samt en stabil och kontinuerlig produktutveckling ger våra kunder en effektiv planeringsmiljö, nu och i framtiden.


 

 

 

 

 

kelloVi eliminerar rutiner till frukost

Tidsbesparing och noggrannhet för planeraren är hörnstenarna för vår programvaruplanering: När du utnyttjar de effektiva egenskaper som programvaran erbjuder får du mer tid över till själva planeringen och planeringskvaliteten förbättras. Därför har vi fokuserat på två saker: att eliminera rutiner i arbetet och att minska eventuella tidskrävande fel.

Det är otroligt lätt att komma in i CADS-världen. Funktionslogiken är bekant från övriga CAD-program.  Till ditt förfogande får du ett flertal egenskaper som är utformade specifikt för el- och automationsplanerare. Du behöver inte oroa dig för licenser, vår policy på denna punkt är förutsägbar: användarvillkoren förblir oförändrade. Detta är även något vi är kända för.
 

lamppu

Planering är förståelse

Vi lyssnar på våra användare och följer med den allmänna utvecklingen inom planeringsbranschen för att kunna vidareutveckla våra produkter och göra arbetet allt smidigare. Vi hjälper till vid problemsituationer och effektiverar arbetets snabbhet, effektivitet, konkurrenskraft och produktivitet. Vi har upptäckt att det överlägset bästa sättet att uppnå detta är att förstå våra användare. Det är samarbete när det är som bäst.
 

Då du valt CADS börjar samarbetet på riktigtDå du valt CADS börjar samarbetet på riktigt

Då kommunikationen för flera programvaruleverantörer tar slut i det skedet då du betalt för tjänsten, kan vi med gott samvete säga att samarbetet för oss med CADS först börjar. För oss är du värdefull under hela kundperioden och ett lyckat samarbete kulmineras i en hög kundnöjdhet. Siffran för kundnöjdhet ligger så högt för oss att vi kunnat lägga mer fokus på att upprätthålla den - och det är något vi är stolta för.
 

KymdataKymdata Oy/CADS Planner AB  - Vi skapar visioner av vår erfarenhet

Vi har jobbat med mjukvaruutveckling av CAD i drygt 30 år. Kymdatas (CADS Planner AB´s Moderbolag) långsiktiga arbete syns såväl i de marknadsandelar vi uppnått som i planerarnas förtroende och nöjdhet, samt framför allt i de resultat våra kunder uppnår i sitt arbete.

Verksamhetsmiljön och kraven på planeringen har under denna period kraftigt förändrats. På grund av detta är även våra program anpassade för internationella behov och beaktar flera av de kommande utvecklingsstegen inom branschen. 

Bekanta dig och kom med!