Laitteistosuositukset

Jotta CADS-ohjelmistosi käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa, suosittelemme seuraavaa:

• Käyttöjärjestelmä: Windows 10 tai Windows 8/8.1 Pro  (vähintään Windows Vista SP2)
  • Suoritin: Intel Core i5 tai i7  (vähintään Intel Pentium 4 tai AMD tuplaydinsuoritin)
  • Keskusmuisti: 8 Gt (vähintään 4 Gt)
  • Kiintolevy: 500 Mt vapaata levytilaa
  • Näytönohjain: OpenGL-yhteensopiva Full HD -tarkkuuteen pystyvä näytönohjain omalla näyttömuistilla (vähimmäistarkkuus 1280 x 1024)

HUOM!
CADS 17 -versiossa käyttöjärjestelmän on oltava Windows 10 tai Windows 8/8.1 Pro
(vähintään Windows Vista SP2).