CADS Hepac 18

CADS 18

 

 

 

CADS Hepac KanavauudistusvideoCADS Hepac 18 -versiossa Kanava-sovellus on uudistettu lähes kokonaan. Kanaviston mallinnus ja muokkaukset ovat kokonaan uudella tasolla, samoin kuin uudistetut kanavaviitemerkinnät.
Tutustu kanavauudistukseen videolta >>
 

Kuvien aloitus ja tulostus entistä sujuvammin

Uudessa versiossa on tehty monia perustoimintoja aivan uudella tavalla ja uudistukset vaikuttavat näiltä osin myös Putki-sovelluksessa. Esimerkiksi jo aiemmin hyvä Aloitus-toiminto on uudistettu vieläkin kätevämmäksi käyttää. Samoin on tehty tulostustoiminnoille, jotka on kaikki yhdistetty yhteen uuteen toimintoon, kuitenkaan yhtään hyvää ominaisuutta pois jättämättä.
 

Uudistettu reikätoiminnallisuus

18-versiossa reikien muokattavuutta ja automatiikkaa on parannettu, esimerkiksi viitteiden osalta automatiikkaa on kasvatettu. Kokonaan uusi toiminto on reikäkierto, joka tarjoaa talotekniikkasuunnittelijoille mahdollisuuden hallita reikävarausten muutostietoja Teklan tuottaman xsr-tiedoston pohjalta. Tutustu reikäkierron periaatteisiin tarkemmin myCADSin artikkelin avulla.

 

Kehitystyö jatkuu Putki-sovelluksen uudistuksella

CADS Hepac -kehitystyö jatkuu Putki-sovelluksen uudistuksella. Putki-sovellus tulee noudattamaan samaa tekniikka kuin 18-versioon toteutettu Kanava-sovelluksen uudistus. Yksityiskohtaisempia tietoja uudistuksesta ja sen aikataulu julkaistaan kesällä 2018.

  

CADS Hepacin uudet aloitus- ja tulostustoiminnot